У Слов'янську терористи готують імітацію «звірств українських силовиків», – «ІО»

10:20 2 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Такі дані спільноти «Інформаційний Опір» повідомляє в п’ятницю її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 2 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

З»За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», терористи в Слов'янську готуються все ж здійснити провокацію з можливою загибеллю людей, про планування яку ми повідомляли вчора. Мета – імітувати «звірства» українських силовиків (Про «прив'язку» до провокації нібито діють в місті представників «Правого сектору», як це планувалося вчора, поки що інформації немає).

Російські журналісти терміново збираються лідерами терористів в районі, поки що контрольованому проросійськими сепаратистами. Українські силовики поки не можуть дати гарантії , що провокація буде ними зірвана».

Як інформував «Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив у п’ятницю, що, за даними спільноти «Інформаційний Опір», силовики контролюють більшу частину Слов'янська, терористи намагаються розбігатися; терористи скликають населення Слов'янська для відеозверненя до Путіна з проханням про підтримку – про це йдеться у перемовинах сепаратистів на їх радіоканалах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів