У Слов'янську горить кубло терористів, – ЗМІ (відео)

18:20 8 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/novostidnua

У рамках проведення антитерористичної операції у місті Слов'янську на Донеччині пошкоджено будівлю захопленої бандформуванням міської державної адміністрації, в якій розміщено штаб злочинців.


Відео: Анатолій Шарій

Інтернет-видання «Newsru.ua» інформує сьогодні, 8 червня, в повідомленні «Українські штурмовики Су-25 та артилерія атакували штаб бойовиків у Слов'янську»:

«У рамках проведення антитерористичної операції (АТО) у місті Слов'янську Донецької області пошкоджено будівлю захопленої сепаратистами міської державної адміністрації, де розміщений штаб злочинців. «У Слов'янську горить кубло Пономарьова (самопроголошеного «нарордного мера». – Ред.) – міськрада. Пряме влучення нашої артилерії. Над містом з'явилися штурмовики Су-25», – повідомляють у соцмережах.

За іншими даними, ушкоджень міськраді завдали саме Су-25. Бойовики підтверджують, що українські війська ведуть прицільний вогонь по будівлі адміністрації.

«Зараз ведеться обстріл артилерією центру міста. Один зі снарядів розірвався поряд з будівлею міськвиконкому», – заявила «прес-секретар» сепаратистів Стела Хорошева. Її слова наводить «NEWSru.com» з посиланням на ИТАР-ТАСС.

У відповідь терористи ведуть вогонь по урядовому укріпрайону на місті Карачун безпосередньо з житлових кварталів, провокуючи жертви серед мирного населення. Самохідна артилерійська установка «Нона» постійно переміщається між різними цивільними об'єктами. Наприклад, сьогодні вона була зафіксована у дворі протестантської церкви «Добра новина».

Натомість інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 8 червня, в повідомленні «АТО у Слов'янську: стріляють по СБУ, МВС, міськраді. Терористи ділять владу»:

«У Слов'янську українська артилерія завдала удару по будівлям СБУ, міліції та виконкому. Про це повідомляють «Новости Донбасса» з посиланням на місцевих жителів. Також були знищені 2 АЗС.

Разом з тим в ефірі 5 каналу з посиланням на військових повідомили, що «це стріляють терористи». За даними ЗМІ, бойовики в Слов'янську, Краматорську та Донецьку другий день поспіль стріляють один в одного, ділять владу.

Як повідомляють очевидці у «Твіттері», наразі у місті тихо, вдень центр Слов'янська був серйозно обстріляний. Крім руйнувань очевидці повідомляють про людські жертви.

Як повідомив у своєму «Facebook» журналіст Роман Бочкала, «швидкі» в Слов'янськ протягом дня їхали одна за однією. «Найважчих вивозять вертольотами. На жаль, таких поранених досить багато. Кульові й осколкові (поранення). До речі, червоний хрест на машинах «мирних жителів» зовсім не зупиняє – стріляють, як і по військовим», – зазначив він».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів