У Сєвєродонецьку заганяють до бандформувань усіх учасників псевдореферендуму 11 травня

00:50 9 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/bochkala & twitter.com/applecrysis

У цьому місті на Луганщині поширюють листівки, в яких вимога вступати в «ополчення ЛНР» підкріплена погрозою: «Всі списки тих, хто голосували, – у нас».

Інтернет-газета «Преса України» інформує в повідомленні «Терористи шантажем заганяють людей у свої банди»:

«Банди терористів шантажують людей, які проголосували на так званому «референдумі» за «Луганську Народну Республіку» і тягнуть їх у своє «ополчення», що б вони воювали проти українських силовиків. Про це у себе на сторінці в «Facebook» написав журналіст Роман Бочкала повідомляє «Преса України»

«Ось такі листівки поширюють у Сєвєродонецьку. Мабуть у сепаратов зовсім все погано...», – написав журналіст під фотографією на якій зображена заява терористів.

Так само дану заяву підтверджує журналіст Сергій Іванов, про це він написав у себе в «Twitter»: «За що боролися, на те і напоролися».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області з'явився партизанський загін який проводить диверсійну діяльність проти бойовиків. Про це повідомляють волонтери які моніторять радіоперехвати бойовиків, за допомогою інтернет-рації Zello. Терористи перемовляючись між собою повідомили, що під контролем невідомої групи траса Харків – Ростов».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів