У Росії почали винищувати найманців, які воювали проти України на Донбасі, – ЗМІ

20:28 9 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: club.rusplt.ru

У різних містах Росії почастішали випадки нападів на громадян, які брали участь у боях на боці бойовиків Донбасу проти України.

У різних містах Росії почастішали випадки нападів на громадян, які брали участь у боях на боці бойовиків Донбасу проти України. Про це, як передає сьогодні, 9 грудня, інтернет-портал «Преса України», стали повідомляти російські ЗМІ, 

Зокрема повідомляється, що в Петербурзі й Москві так званих «ополченців», які воювали за гроші проти України, невідомі «виловлюють прямо на вулицях» і «поступово винищують». Часто напади закінчуються для колишніх бойовиків летальними випадками.

Про один такий випадок повідомляють газети Калінінграда: «Святослав Єрьомін потрапив до обласної лікарні з переломом щелепи. Ополченця зустріли біля під'їзду його будинку і побили», – йшлося в заголовку.

«Десь близько двадцяти годин пішов до знайомого, який живе недалеко від ресторану «Атлантика». Коли увійшов у під'їзд, ззаду побачив мужика. А потім «світло згасло»... Більше нічого не пам'ятаю», – розповів виданню потерпілий Святослав.

Як виявилося, любителя «новоросії» вдарили, «судячи з подвійного перелому щелепи», не просто кулаком, а швидше кастетом. При цьому, ніяких особистих речей нападник у нього не взяв, що виключає версію про пограбування.

Цікаво, що по приїзду з війни на Донбасі, так би мовити, після «повернення з відрядження» він зустрівся в Калінінграді з місцевими патріотами з числа «автономів», які клятвено обіцяли його зарізати за те, що він воює в Україні. На що потерпілий надалі бойовик назвався «розвідником ополчення» і заявив, що «розвідник ополчення в поліцію не піде. Розвідник сам вирішить свої проблеми...». В наслідку «розвідника» доставили в лікарню з подвійним переломом щелепи.

Практично також був побитий один із засновників громадської організації «Новоросія» Олександр Балуєв. На нього напали теж біля під'їзду його будинку, в лікарню закривавленого «новоросса» доставили побитим і зі зламаними ребрами.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що в той час, як за «ополченцями в Калінінграді почалося полювання», правоохоронні органи міста «відмовчуються». Про це повідомляється у вівторок на сайті інтернет-порталу «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів