У російському парламенті закликають «надати величезну допомогу» терористам на сході України

12:31 15 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Її ініціює член фракції правлячої в РФ партії, який незаконно знаходиться зараз на Донбасі.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 15  червня, в повідомленні «Держдума РФ може провести закрите засідання щодо ситуації в Україні»:

«Член фракції «Єдиної Росії», лідер російської партії «Родина» Олексій Журавльов планує внести до Держдуми РФ пропозицію щодо термінового проведення закритого засідання щодо ситуації в України, повідомляє «УНН» з посиланням на прес-службу партії. «Я прошу своїх колег, депутатів Держдуми, голови Наришкіна Сергія Євгеновича провести термінове закрите засідання Державної думи і розглянути питання, що стосується Новоросії», – йдеться в заяві парламентарія, яку наводить прес-служба партії.

За повідомленням, наразі політик знаходиться в межах України, на Донбасі. За його словами, російська сторона зобов'язана «надати величезну допомогу і прийняти всі вичерпних заходів для того, щоб припинити цю війну». «Ми зобов'язані це зробити. Ми це зробимо. Нехай народ Новоросії розуміє, що Російська Федерація його не кине. Він не буде знищений і війна буде зупинена», – йдеться у заяві».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів