У російські військові частини пачками приходять «похоронки» з Донбасу, – правозахисник (відео)

23:02 30 листопада 2014 р.

Фото до новини

Російські журналісти вважають: «Сотні цинкових трун пробудили в російських солдатах холодний розум. Дійшло вже до того, що військові готові збунтуватися проти президента – агресора Путіна, який розпочав війну».


Відео: Олена Васильєва

Інтернет-портал «Преса України» інформує сьогодні, 30 листопада, в повідомленні «Якщо потік «вантажів-200» не припиниться, солдати повстануть проти Путіна»: 

«До Російської Федерації постійно прибувають «вантажі-200» з українського Донбасу, де не вщухають бої між російсько-терористичними військами та українськими силами АТО. Дійшло вже до того, що військові готові збунтуватися проти президента – агресора Путіна, який розпочав війну.

Одну з історій про вантажі смертників розповіли журналісти і правоохоронці: «Сотні цинкових трун пробудили в російських солдатах холодний розум. Військові готові повстати проти Путіна. Виявляється на білих фурах Путіна в Украину в'їхала кремлівська армія. А під «вивіскою» місцевого «ополчення» воюють спезпризначенці головного розвідуправління генерального штабу збройних сил Російської Федерації».

Також наголошується на тому, що війна на сході України приносить немалий прибуток відданим Кремлю солдатам, який може сягнути 10 тисяч доларів.

«Похоронки» пачками приходять до військових частин. «У «похоронках» пишуть – «інфаркти», «інсульти», «суїциди», загалом всяку маячню», – каже організатор товариства «Вантаж-200 з України в Росію» – правозахисник Олена Васильєва.

«Кремлівська пропаганда продовжує стверджувати – це військовослужбовці, які оформили заяву на відпустку та відправились допомагати братському українському народу. У військових же частинах – як за часів холодної війни – солдатів зомбують «кисельовщиною», а сама «політінформація» проходить в умовах суворої секретності», - розповідається у відео».

Про це повідомляє в неділю інтернет-портал «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів