У результаті обстрілу терористами шахти на Луганщині загинула її співробітниця (відео)

20:06 24 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: directpress.ru

Про це повідомляється на сайті територіального управління Держгірпромнагляд у Луганській області.


Відео: ТСН

У результаті артилерійського обстрілу бойовиками шахти «Привільнянська» в Луганській області поранені дві співробітниці підприємства, одна з них – смертельно. Про це повідомляється на сайті територіального управління Держгірпромнагляд у Луганській області.

«Від осколкових поранень загинула грохотниця ділянки поверхневого технологічного комплексу 1968 р.н. Ще одна робітниця підприємства – машиніст конвеєра ділянки ПТК 1976 р.н. отримала осколкову травму лівого коліна», – йдеться у повідомленні Держгірпромнагляду.

За інформацією служби, на момент інциденту в шахті знаходилася 61 людина, на поверхні – 28 осіб. «Від обстрілу частково зруйновані електрична підстанція і будівлі комплексу шахти. Знеструмлені підземні вироблення і спорудження поверхневого комплексу шахти, у тому числі вентилятор головного провітрювання і підйомні машини», – уточнюють в Держгірпромнагляді. 

Зазначається, що вже створена комісія із спеціального розслідування того, що сталося. Місце події оточене, ведуться роботи із знешкодження снарядів, що не розірвалися. Проводиться ремонт електропідстанції для відновлення життєзабезпечення шахти.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів