У Рава-Руській міській раді секретаря звільнили, а нового не обрали

17:48 26 вересня 2013 р.

26 вересня 2013 року на сесії Рава-Руської міської ради міський голова Ірина Верещук внесла як першочергові питання порядку денного - звільнення попереднього та обрання нового секретаря ради. За звільнення попереднього секретаря Любомира Кашуби одностайно проголосували 22 депутати. Обрати нового секретаря не вдалося. Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

За два дні до сесії фракція ВО «Свобода» у міській раді оприлюднила заяву про те, що не висуватиме свого кандидата на посаду секретаря ради, оскільки не бачить можливості для конструктивної співпраці з міським головою Іриною Верещук, котра спрямувала всі свої зусилля на дискредитацію націоналістів.

Попри це Ірина Верещук висунула на посаду секретаря голову фракції ВО «Свобода» Миколу Зінька, знехтувавши і позицією фракції, і думкою самого Миколи Зінька. Унаслідокі таємного голосування 13 депутатів проголосувала «за», а 11 не підтримали пропозиції, інформує прес-служба "Свободи".

Іншої кандидатури міський голова не висунула, натомість запропонувала депутатській більшості запропонувати іншого кандидата. Фракція ВО «Свобода» назвала кандидатуру Олени Галухи, депутата від Народного Руху, оскільки сама Ірина Верещук висувала її на посаду секретаря ще на початку каденції. Проте Олена Галуха категорично відмовилася стати правою рукою міського голови.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів