У прикордонному селі на Луганщині знищено не менше сотні бойовиків, але запеклий бій усе ще триває (відео)

15:09 13 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Як повідомляє джерело «Главкому», там працюють близько 20 українських снайперів.

Джерело «Главкому» на Луганщині повідомляє сьогодні, 13 червня, що там у районі села Дякове відучора триває бій між терористами та українськими силовиками, в ході якого загинули вже не менш сотні бойовиків. Їх тіла загиблих розкидані по полю бою. 

Терористи намагаються забрати трупи, проте це їм поки не вдається – узоні бойових дій працюють близько 20 українських снайперів. Вони методично відстрілюють супротивників.

Сільський голова Дякове Олександр Бондаренко в коментарі «Главкому» підтвердив, що на околиці села продовжується інтенсивний бій, проте деталями зіткнення представник місцевої влади не має. «Все мирні жителі поховалися по домівках», – пояснює Бондаренко.

«Сутички відбуваються між нашим селом і селом Червоний Жовтень. З БТРів стріляють, Бог його знає з чого ще. До нас долинають звуки автоматних черг», – розповів Бондаренко «Главкому».

За словами сільського голови, бій почався вчора у другій половині дня і продовжується до цих пір. Сільський голова також повідомив, що з майже трьох тисяч населення Дякове за весь час проведення АТО з села виїхали близько 100 осіб.

«В основному в Антрацит і в Ровеньки до родичів», – уточнив він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів