«У нас вже не АТО, а вітчизняна війна – бойові дії йдуть з регулярною армією РФ», – «Дніпро-1» (відео)

12:00 11 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Боєць полку «Дніпро-1» заявив у вівторок, що противник нарощує сили біля донецького аеропорту.


Відео: «112 Україна»,

Супротивник нарощує сили біля донецького аеропорту. Про це заявив сьогодні, 11 листопада, в ефірі телеканалу «112 Україна» боєць добровольчого полку «Дніпро-1» Володимир

 «Вони щодня збільшуються і технікою, і людьми. І нас потроху обстрілювали зі стрілецької зброї. Важка зброя не використовувалася, як у минулі ночі. У нас вже не АТО йде, а вітчизняна війна, тому що бойові дії йдуть вже з регулярною армією РФ», – зазначив боєць. Телеканал «112 Україна», який передає вівторок його заяву, додає від себе:

«Відзначимо, раніше в АТЦ повідомили, що сьогодні бойовики вранці знову почали обстрілювати позиції сил АТО в донецькому аеропорту. Нагадаємо, з 26 травня аеропорт «Донецьк» припинив обслуговувати рейси через появу на його території озброєних бойовиків.

Вони розставили на даху вогневі точки. В цей же день сили АТО завдали авіаційний удар по бойовиках самопроголошеної «Донецької народної республіки». В результаті ті зазнали значних втрат і залишили територію аеропорту.

З кінця травня аеропорт знаходиться під контролем української армії. Зараз йдуть активні бої за аеропорт.

Бойовики практично щодня атакують позиції сил АТО в цьому районі, але взяти його їм не вдалося до цих пір. Через це бойовики прозвали військовослужбовців «кіборгами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів