Терористи вимагають величезний викуп за начальника міліції Маріуполя Андрущука, – нардеп (оновлено)

21:48 11 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: yandex.ua

Про це повідомив у неділю позафракційний народний депутат і кандидат в президенти Олег Ляшко.

Позафракційний народний депутат і кандидат в президенти Олег Ляшко запевнив сьогодні, 11 травня, що викрадений терористами керівник Маріупольського міського управління міліції Валерій Андрущук – живий. Про це політик заявив, як повідомляє в неділю «iPress.ua», в ефірі телеканалу «Інтер».

«Валерій Андрущук в полоні у терористів, за нього вимагають величезний викуп, ми ведемо переговори. Сподіваюся, що все завершиться благополучно», – повідомив Олег Ляшко. Цю інформацію в ефірі «Громадського.ТВ» підтвердив заступник командира батальйону «Азов».

Раніше інтернет-виданню «ОстроВ» інформувало сьогодні, 11 травня, що викраденого терористами Валерія Андрущука знайшли 10 травня повішеним у районі маріупольського аеропорту. Натомість сайт терористів «Новороссия», який слугує рупором для нагнітання сепаратистських настроїв на Південному Сході України, заявив у неділю: «Народний суд», як надзвичайний юридичний орган на правах військового трибуналу, засудив Андрущука Валерія Миколайовича до вищої міри покарання. Вирок приведений у виконання на осиці в лісосмузі на північній околиці Маріуполя бійцями батальйону «пам'яті 2 травня» Луганської народної армії».

«Новороссия», яка виправдовує дії терористів, заявляє також, що Андрущук нібито «спробував віддати наказ своїм підопічним про розгін із застосуванням вогнепальної зброї демонстрацій городян 9 травня». «Після відмови міліціонерів виконати злочинний наказ Андрущук вистрілив в одного з товаришів по службі, закрився в своєму кабінеті і викликав по рації на підмогу загін Національної гвардії», – стверджує сайт терористів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів