У Львові знову захопили ОДА й штурмують управління МВС

21:56 18 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Там уже пролунали декілька вибухів світло-шумових гранат.

Про це повідомляє ввечері 18 лютого кореспондент УНН. За його словами, декілька сотень молодих людей пройшли з центру Львова до будівлі обласних ради й державної адміністрації й знову захопили її.

Активісти силоміць відкрили двері, виламавши їх та кинувши всередину світло-шумову гранату. Після цього вони вирушили на другий поверх до кабінету голови ОДА Олега Сала.

Силовиків у приміщенні на Винниченка немає, охорони будівлі не було на місці, опору їм ніхто не чинив. Значна частина молодих людей перебувають у масках і балаклавах. Серед них є й депутати Львівської міської ради від ВО «Свобода», зокрема – Любомир Мельничук.

Після захоплення обласних ради й державної адміністрації кількасот молодих вирушили до будівлі обласного управління міліції на площі Генерала Григоренка, де почали бити вікна й намагаються виламати вхідні двері. Все це відбувається під вигуки «Банду геть!» та схвальний свист.

Молодики розбивають вікна навіть на другому поверсі, кидачи туди каміння. В будівлі управління МВС теж пролунали декілька вибухів світло-шумових гранат. Активісти намагаються виламати й ґрати на вікнах першого поверху.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів