У Львові зі 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу – збір необхідного бійцям 24-ї бригади (відео)

12:25 16 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lluchkevych

Як повідомила в суботу громадський активіст Люба Возняк, якщо буде гроза – то збиратимуть у кафе «Соната» на вулиці Валовій, 13.


Відео: Zaxid.Net TV

Громадський активіст Люба Возняк повідомила в суботу, що сьогодні, 16 серпня, зі 17.00 до 19.00 у Львові біля пам’ятника королю Данилу – збір каріматів, спальників, наметів, брезенту та інших необхідних речей для 2-го батальйону 24-ї окремої Залізної механізованої ьригади імені данила Галицького, й додала:

«Дорогі львів'яни, навіть якщо падатиме дощ – ми будемо на збірці біля короля Данила, якщо буде гроза – ми будемо в кафе «Соната» на вулиці Валовій, 13. Приходьте! Дощу не лякайтеся!»

Перед цим Люба Возняк повідомляла:

«Чи хтось з нас насправді розує, що відбувається? Повернулася 24 бригада з-під Зеленопілля, гола-боса.

Нагальні потреби – берці, форма, спальники, карімати. Вся оптика, яку ми та інші волонтерські групи чи приватно друзі закуповували для хлопців, – знищенна.

У них 5 днів відпустки – й на полігон, а з полігону вони вертатимуть у бій виснажені, зате «простріляні»(((. В дуже короткий термін треба їм допомогти.

Друга річ – 80-ка (80-та окрема аеромобільна бригада. – «ЩЛ»), наші львівські молоді хлопці, по яких навіть половини потреб не закрито... Наша волонтекрська група, чесно, не знає, з якої сторони підступити і взяти всього, що треба. Бо те, що хлопців відправляють без амуніції і інших важливих речей нікого не цікавить».

Люба Возняк повідомляє це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів