У Львові захопили обласну прокуратуру

01:18 19 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Галина Терещук / Радіо Свобода

Сьогодні, 19 лютого, о 00:20 близько 150 осіб здійснили напад на будівлю прокуратури Львівської області на пр. Шевченка.

Поблизу прокуратури Львівської області  скупчення людей із 100-150.  У приміщенні прокуратури немає світла. Активісти почали штурм. Близько 150 людей підбігло і почало обкидати камінням будівлю.

Активісти зайшли у приміщення, з другого поверху викидають папки з паперами. Зараз ламають центральні двері за допомогою урн і лавок. З третьго поверху викидають теж папери і елементи одягу. Зайшли усі всередину. У будівлі ніхто не чинить опору.

З будівлі прокуратури полетіла оргтехніка. Летять з вікон плазмові монітори.  Біля прокуратури утворилося вогнище, яке досягає зовні до другого поверху. Активісти почали закочувати шини усередину.

На третьому поверсі б'ють вікна. Майже у кожному кабінеті активісти знаходять алкоголь, який одразу ж виливають.

Група активістів безуспішно намагається зламати камеру спостереження, навіть пробували стріляти з травматичної зброї по ній, один із активістів виліз на підвіконня і зламав камеру ногою.

Активісти почали викидати навіть великі сейфи, вивішують на підвіконниках прокурорську уніформу. Про це повідомили IA ZIK очевидці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

ЗІК

 

новобудови Львів