У Львові випустили пиво з характеристиками Меркель, Путіна та Обами на етикетках (відео, оновлено)

22:10 25 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

На етикетках львівського пива відтепер – Обама на шкіряному дивані, біля Меркель – напис «Фрау Рібентроп», ну, а Путіна вже традиційно назвали лайливим словом.

Львівські пивовари виробили напої з характеристиками світових політичних лідерів. Місця на пивних етикетках дісталися президенту США Бараку Обамі, канцлеру ФРН Ангелі Меркель та президенту РФ Путіну.

Обаму зображено на шкіряному дивані, біля Меркель напис «Фрау Рібентроп», а Путіна вже традиційно назвали лайливим словом. Біля малюнків вміщені короткі пояснення, хто зображений і чим ця людина запам'ятається.

Крім того, виробники продумали й нюанси смаку – відповідно до особливостей кожного з політиків. «Обама – це темне пиво, заварене на спеціальному солоді. Там високий вміст алкоголю і воно має такий кавовий присмак. Путін – більше міцне пиво, з вираженим ячмінним смаком. Меркель – це світле, легке пиво з малим вмістом алкоголю», – розповіла пивовар Елізабет Лезуар.

Сьогодні іменне пиво відправили кожному з персонажів етикетки. Споживачам уже припали до смаку пивні новинки.

Найохочіше беруть пляшки із зображенням Путіна. «Тут правильно написано про цю людину», – пояснив один із покупців.

Про це повідомила сьогодні, 25 березня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1». Натомість одеський телевізійний «7 канал» повідомив сьогодні, 25 березня:

«На одеських прилавках з‘явиться хмільний напій і політичним смаком від пивоварів зі Львова. В одній зі львовських ресторацій з‘явилося пиво з цитатою з відомої футбольної кричалки про главу російської держави – ла-ла-ла. Ідея витала в повітрі давно. І, судячи з популярності, автори влучили в ціль.

Тиждень тому в пивоварні з'явилося пиво з назвою «Обама». Ну, а новий сорт з кричалкою на етикетці здивував багатьох. Головна мета, як кажуть виробники, – щоб пиво потрапило на Захід і любителі цього слабоалкогольного напою почули народний фольклор. А лайливе слово не повинно бентежити, адже цей напій не продають неповнолітнім.

Автор етикетки – художник Андрій Ярмоленко, він же реалізував ідею до двох інших сортів політичної серії – пива «Обама» й «Фрау Ріббентроп». Останнє з'явиться у продажу вже в квітні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів