У Львові вимагають відставки чиновників міськради

11:58 15 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Зокрема – віце-мера з питань містобудування та інфраструктури й керівників юридичного відділу ЛМР та департаментів містобудування і ЖКГ та управління екології й благоустрою.

«IA ZIK» розповідає сьогодні, сьогодні, 15 травня, в повідомленні «У Львівській міськраді «Правий сектор» розклав шини та вимагає відставки чиновників»:

«Сьогодні, 15 травня, під час сесії Львівської міської ради «Правий сектор» приніс шини, плакати з карикатурами чиновників і вимагає відставки посадовців. Про це повідомляє кореспондент IA ZIK.

Активісти вишикувалися біля сесійної зали, тримаючи плакати з написами: «Синютку на маршрутку», «Володимир Олійник, руки геть з кишень львів’ян», «Андрій Галушка, парковому кату – шину під хату» тощо.

Як пояснив заступник керівника «Правого сектора» Львівщини Віталій Сергатюк, їхні вимоги залишилися незмінними. «Ми прийшли до депутатів, щоб вони нас почули: майно міста належить громаді, а не чиновникам. Ми вимагаємо припинити незаконну вирубку дерев. Крім того, у Львові незаконно і безпідставно був піднятий тариф на проїзд у маршрутках. Тому ми вимагаємо негайно це скасувати. Більше того, міська влада на тендерах віддає маршрути підприємствам, які не мають достатньої кількості водіїв та автобусів», – зазначив він.

Віталій Сергатюк також нагадав, що активісти вимагають відставки п’ятьох чиновників, закликаючи їх «не брати участі у корумпованих діях». Так, мова йде про заступника міського голови Львова з питань містобудування та інфраструктури Володимира Шевчука, керівника юридичного відділу ЛМР Гелену Пайонкевич, директора департаменту містобудування Андрія Павліва, начальника управління екології та благоустрою Андрія Галушку та в. о. директора департаменту ЖКГ та інфраструктури Володимира Олійника»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів