У Львові відзначать День незалежності «Маршем нескорених»

15:00 7 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У День незалежності, 24 серпня, у Львові проведуть загальноміський «Марш нескорених», щоб вшанувати пам'ять загиблих Героїв та морально підтримати українських воїнів – тих, хто воює, і тих, хто поранений.

Про це повідомили в середу, 7 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Марш пройде від Гарнізонного храму до Личаківського кладовища. Зараз організатори спільно з мерією напрацьовують логістику й маршрут ходи».

«Ідею провести марш запропонував ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв під час сесії міської ради 1 серпня. Львівська міськрада підтримала ідею та запропонувала створити робочу групу, яка долучиться до організації маршу», – поінформували також у ЛМР.

Артур Кирєєв зазначив: «Маршем хочемо вшанувати пам’ять загиблих Героїв, згадати хлопців, які захищають нас зараз, а також мотивувати поранених, які наразі перебувають на лікуванні у шпиталях. Також хочемо подякувати військовим, які захищають нас на фронті, щоб вони відчули, що ми про них пам’ятаємо».

«Попередньо, марш пройде від Гарнізонного храму (через Військовий госпіталь на вулиці Личаківській) до Личаківського кладовища. Там вшанують пам’яті загиблих за незалежність України. Учасники ходи нестимуть плакати із зображенням Героїв Небесної Сотні, світлини бійців, які захищають Україну, а також світлини поранених і загиблих бійців», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів