У Львові відрядили на схід України 50-х правоохоронців і звільнили 32-х, які відмовилися їхати туди

14:50 8 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaholovok.com.ua

Про це повідомив у четвер на прес-конференції начальник сектору забезпечення масових заходів управління громадської безпеки обласного управління МВС Ігор Гнилюх.

Півсотні працівників міліції Львівщини відбули у службове відрядження на схід України, де вони виконують завдання з охорони громадського правопорядку. Про це повідомив у четвер на прес-конференції начальник сектору забезпечення масових заходів управління громадської безпеки обласного управління МВС Ігор Гнилюх. За його словами, йдеться про працівників патрульно-постової служби та спеціального батальйону міліції. Гладун також зазначив, що це перше відрядження львівських міліціонерів на схід України.

Юрій Гладун поінформував також, що 32бійці спеціального підрозділу міліції Львівщини (колишні беркутівці), які відмовилися виконувати наказ МВС та їхати для охорони громадського порядку на схід України, звільнені з міліції. За його словами, відмову їхати на схід України колишні беркутів ці пояснювали побутовими причинами. «Малі діти, дружина не пускає», – пояснив Гладун.

Про це повідомляє у четвер Західна інформаційна корпорація.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів