У Львові відкрито приймальню Мішеля Терещенка

15:00 5 листопада 2018 р.

Фото до новини

Мішель Терещенко за три роки своєї роботи міським головою міста Глухів чудово склав іспит як господарник, чесна людина та патріот України. Саме тому варто підтримати його кандидатуру на посаду Президента України.


Відео: Львівський прес-клуб

 

Про це сьогодні, 5 листопада, під час прес-конференції на тему: Реальний, позасистемний, якого чекали! У Львові створено ініціативу на підтримку Мішеля Терещенка - претендента на посаду Президента України», що відбулася у Львівському прес-клубі, заявив голова Спілки учасників війни з російським окупантом «Форпост» Роман Семчишин.

- Зараз у Глухові є багаторазовий ріст місцевого бюджету, виконання законодавства, ліквідація хабарництва та підлабузництва. Він зумів створити команду, яка діє та працює, - говорить він.  

На думку голови Спілки учасників війни з російським окупантом «Форпост», Мішеля Терещенка може підтримати активна частина українців.  

- Ми сподіваємося на активних осіб: учасників Революції Гідності, на добровольців, які самі визначали своє місце у часі війни і пішли воювати, на волонтерів, які допомагали армії та нації, на інтелігенцію, яка розуміє що таке культура та віра, - заявив він. 

З ним погоджується і редактор журналу «Ідея і чин»  Ігор Подоляк

- Нічого нікому Терещенко не дасть. Ми самі маємо взяти. Ми розраховуємо на підтримку тих людей, які розуміють, що треба змінювати систему, а не дупи на унітазах, - говорить він. 

Економіст Ігор Шимоняк вбачає у Мішелеві Терещенкові того, хто допоможе піднятися економіці України.

- Він – бізнесмен середнього рівня. Він – виходець з родини, яка самостійно заробляла гроші. В Україні варто підтримувати розвиток саме таких підприємців. Але нинішня олігархічна система не дозволяє їм розвиватися. Олігархи не зацікавлені в розвитку середнього бізнесу, їм потрібна монополія та найманий працівник, який не думає та виконує вказівки, -  зауважив він. 

Економіст наголосив, що Мішель Терещенко не має жодного стосунку до олігархату. Отже, підтримуватиме розвиток середнього бізнесу та гідну оплату для найманих працівників. 

- Той, хто займається середнім бізнесом, прекрасно розуміє, що найманих працівників треба цінувати, треба сплачувати їм високу заробітну плату. Тому що ці наймані працівники для нормального бізнесмена є основою розвитку його бізнесу, - каже Ігор Шимоняк. 

Роман Семчишин, який перебував взимку 2014-2015 року в зоні АТО в складі батальйону «Київська Русь», зізнався, що в розмовах з побратимами аналізував ситуацію, яка склалася в країні. 

- Проблема в тому, що Україна не має переваг над Росією в дотриманні прав людини, у рівні добробуту  та справедливості. Якби у нас були зарплати вищі, ніж в Росії, був лад, була справедливість, то війна би завершилася миттєво. Тому наведення ладу в своїй державі – це перемога, припинення війни та поразка Росії, - переконаний він.  

Зі свого боку, від майбутнього кандидата в Президенти ініціативна група львів’ян вимагатиме реальної, а не декоративної українізації країни, захисту прав власності, дотримання законодавства, прав та свобод людини, зменшення податків, скорочення державного апарату, захисту та підтримки бізнесової й економічної ініціативи. 

Довідка

Усі, хто бажає приєднатися до ініціативної групи, може долучитися до групи «Терещенко – це ми» у соцмережі  

або прийти особисто у Львові за адресою: вулиця Краківська, 26, де відкрито приймальню Мішеля Терещенка.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів