У Львові відбуваються урочистості з нагоди 71-ї річниці створення УПА

10:00 14 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Сьогодні, 14 жовтня, о 9.00 на Марсовому полі біля Личаківського кладовища розпочалося покладання вінків на могилу Невідомого вояка УПА.

Про це повідомляє прес-служба міської ради. Інформує також, що в покладанні квітів беруть участь 1500 львівських школярів і товариство «Пам'ять», а в почесній варті стоять представники громадської організації «Пласт», Організації української молоді «Спадщина». Натомість вітальні слова виголошують міський голова Львова Андрій Садовий, представник ЛОДА і ЛОР, голова крайового братства воїнів ОУН-УПА Олесь Гуменюк, голова Товариства політичних в’язнів Петро Франко, представники ОУМ «Спадщина», представники «Пласту».

Своєю чергою, прес-служба ЛОО ВО «Свобода» інформує, що депутати Львівської обласної ради від цього Всеукраїнського об’єднання підняли біля неї червоно-чорні прапори. І що сьогодні з нагоди 71-ї річниці створення УПА відбудеться Свята Літургія в гарнізонному храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла, а також урочисті збори у сесійній залі Львівської обласної ради.

Як повідомляв «Щоденний Львів», учора в обласному центрі достроково пройшов Марш слави УПА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів