У Львові відбудеться «Форум молодіжної столиці»

11:15 10 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Друга хвиля реєстрації на «Форум молодіжної столиці» у Львові триватиме до 20 серпня.

У прес-службі Львівської міськради повідомили в п’ятницю, 10 серпня: 6-7 вересня у Львові відбуватиметься «Форум молодіжної столиці». Його організатори – «Інститут міста», міністерство молоді та спорту України, Львівська міська рада, Львівська обласна державна адміністрація, Національна молодіжна рада України, Студентська рада Львова, організації «Пласт» та «AISEC» – запрошують усіх бажаючих стати активними учасниками заходу. Реєстрація на учать триватиме до 20 серпня 2018 року».

В «Інституті міста» запевнили: «Форум молодіжної столиці» буде альтернативним простором для обговорення перспектив підвищення ролі та посилення спроможності молодіжного середовища у забезпеченні розвитку держави, напрацювання рекомендацій для майбутньої всеукраїнської молодіжної стратегії. Наскрізними темами форуму стануть актуальні питання участі молоді в місцевому самоврядуванні, будуть обговорені важливі рішення щодо покращення молодіжної мобільності та міграції в рамках навчального процесу, і не тільки. Звісно тема молодіжного підприємництва та працевлаштування молодих фахівців стане частиною загальної дискусії за участі експертів. Поговоримо й про неформальну-формальну освіту, про їхній зв’язок та обов’язкове взаємодоповнення»

«Форум передбачає ряд активностей різного формату – напрацювання у робочих групах ідей та пропозицій щодо наскрізних напрямів заходу; панельні дискусії за участі представників молоді, органів державної влади і місцевого самоврядування, бізнесу; лекції від лідерів думок молоді; презентація успішних історій молоді на місцевому рівні; пітчинг проектів та стартапів, присвячених соціальному підприємництву», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів