У Львові урочисто відзначатимуть День прапора

16:00 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міськраді оприлюднили програми відзначення Днів прапора й незалежності України.

У Львівській міськраді повідомили в четвер, 22 серпня: «Цими днями у Львові, зокрема, відкриють Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні, молитовно подякують за незалежність, та вшанують пам’ять загиблих Героїв на Личаківському кладовищі».

Директор департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Євген Бойко зазначив: «Дуже важливо, що місто встигло до Дня незалежності завершити будівництво першої частини Меморіалу Героїв Небесної Сотні. Відтак, об 11.30 на Меморіалі спільно з родинами наших Героїв та родинами Героїв АТО відбудеться відкриття першої частини Меморіалу. Особливістю цієї події також є те, що до Львова приїдуть родини наших Героїв з усієї країни, і цього дня – у день державного прапора – вперше над Меморіалом замайорить державний стяг».

Євген Бойко також повідомив: «У Львові триватиме міжнародний фестиваль фольклору «Етновир». Окрім того, у нас відбудеться одна визначна подія, яка буде своєрідною особливістю відзначення Дня незалежності, – Львів вперше отримав приз Ради Європи. Із цієї нагоди до Львова приїдуть делегації з наших міст-партнерів – буде близько 10 таких делегацій на чолі з мерами».

Директор департаменту також розповів: «Відтак, 24 серпня о 13.30 біля міської ради буде підняття прапора ПАРЄ й офіційна частина передачі цього призу Львову. Окрім того, будуть заходи і в  районах міста. Зокрема, на Левандівці – фестиваль Параджанова, який став теж традиційним для міста Львова. Загалом програма святкування буде насичена, тому радо всіх запрошуємо»

У Львівській міськраді також оприлюднили програми відзначення Днів прапора й незалежності України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів