У Львові тривають пікети крамниць регіонів

12:54 6 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/264692070355033/

Ці акції не припинятимуться – до них повсякчас долучаються їх нові учасники.

Активісти львівського Євромайдану провели ще один масовий захід в рамках Всеукраїнської акції «Бойкот бізнесу ПР». На цей раз мирні інформаційні пікети відбулися біля магазинів мережі «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска»), яка належить міському провіднику «регіоналів» Олегу Барану.

Загалом обійшлось без ексцесів. Волонтери подекуди одягалися у шати героїв вертепу.

Поблизу Привокзального ринку свої «фе» бізнесу регіонів висловив Цар Ірод. Лише в одному з 29-ти пікетованих магазинів продавці грозили викликати міліцію.

Найяскравішим епізодом стало прибуття до пікетчиків рідного батька головного львівського регіонала. Гречний пан вгостив волонтерів кавою з канапками і запевнив, що вихід його сина з лав регіоналів – питання часу.

Акції бойкоту не припинятимуться – до них повсякчас долучаються їх нові учасники. Більше інформації з цього приводу – на сторінці «Економічний бойкот регіоналів. Львів» у мережі «Facebook». Про це повідомляє сьогодні, 6 січня, «Maidan.org.ua».

Як інформував «ЩЛ», у Львові закликали ігнорувати продукцію підприємств «регіоналів», зокрема – «Родинної ковбаски» та «Епіцентру», а їх власників – скласти партквитки, й хоч ті твердять, що не банкрутують через бойкот, у Львові пікетують крамниці голови міської орагнізації «ПР» Олега Барана, на пікет біля однієї з них відреагував батько цього «регіонала», а голова Спілки українців у Португалії запевнив соратників Януковича: «Відтепер ми розпочнемо легальну перевірку реєстрів прав власності на нерухомість та бізнес структур, пов’язаних з вашими іменами у країнах нашого проживання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів