У Львові створять комунальний молодіжний центр

15:00 4 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 4 квітня, на сесії міської ради прийняли ухвалу «Про створення комунальної установи «Львівський міський молодіжний центр».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Це буде вільний простір, де молодь зможе безкоштовно, цікаво й змістовно провести час, а також і отримати повний спектр допомоги для подальшої своєї реалізації в суспільстві. За цю ухвалу проголосувало 43 депутати».

«Ця ухвала є невід’ємною частиною виконання Плану дій з реалізації ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді», яку затвердила сесія Львівської міської ради. Виконання цього Плану є умовою для отримання міжнародного статусу для міста –  «Громада, дружня до дітей та молоді», – поінформували також у ЛМР.

«Комунальна установа «Львівський міський молодіжний центр» буде ядром інтенсивного співробітництва між практиками молодіжної роботи, молодіжних досліджень та молодіжної політики, яке покликане сприяти становленню молоді як активних суб’єктів економічних, соціальних та політичних змін Львова», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів