У Львові розпочалося засідання регіонального відділення Асоціації міст України

15:00 23 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 23 липня, у Ратуші стартувало засідання Львівського регіонального відділення Асоціації міст України щодо проблемних питань місцевого самоврядування.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У порядку денному – розгляд, обговорення та напрацювання шляхів вирішення питань, пов’язаних із розвитком територіальних громад, а також актуальних питань роботи в умовах проведення реформи децентралізації в Україні. До заходу долучилися мери міст Львівщини, голова ЛОДА та виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України.

«Міський голова Львова Андрій Садовий, зокрема, підкреслив: «Питань до вирішення є надзвичайно багато. Хочу висловити подяку голові ЛОДА Маріяну Мальському, бо ми минулого тижня мали робочу зустріч і він дуже оперативно зголосився провести нашу сьогоднішню розмову з керівниками міст області. Питань є багато, особливо й зокрема – у цей період. Тому я б дуже хотів, щоб ми сьогодні конструктивно попрацювали. Також пропоную домовитись про системність наших зустрічей».

Голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський зазначив: «Місцеве відділення Асоціації впродовж багатьох років успішно й ефективно керує містами й містечками Львівщини. Діяльність мерів та Асоціації міст мені добре відома. Я гадаю, що ми всі робитимемо спільну справу, щоб наша спільна робота була максимально ефективною та корисною. Ви – одна з найорганізованіших груп суспільства, якій народ доручив важливу справу — керувати містами. І ви це успішно робите. Готовий вислухати всі нагальні потреби, які є»

«Маркіян Мальський пообіцяв, що готовий максимально сприяти керівникам міст у розвитку їхніх територіальних громад», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів