У Львові розпочалося засідання Генасамблеї Європейського молодіжного парламенту

14:30 24 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У неділю, 24 березня, на засіданні Генеральної асамблеї Європейського молодіжного парламенту у Львові напрацюють шість резолюцій, сформованих на актуальних питаннях інноваційної демократії.

У прес-службі Львівської ОДА повідомили в неділю: «Сьогодні, 24 березня, у Львові відбувається засідання Генеральна асамблея Європейського молодіжного парламенту. Його учасниками стали школярі та студенти області, а також молоді лідери та досвідчені фахівці у справах європейської інтеграції з різних міст України».

«Учасники асамблеї упродовж дня працюватимуть у шести робочих групах, в межах яких розглянуть питання електронного уряду та голосування, бюро онлайн,  питання безкоштовної медичної допомоги для громадян, недоліки участі у публічних дебатах, популярність популізму, як розрізнити фейки у ЗМІ та позицію України на міжнародній арені. Засідання Генеральної асамблеї Європейського молодіжного парламенту відбувається в межах проекту Європейського молодіжного парламенту «Вікенд» на тему «Інновації в демократії: виклики та можливості», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Метою проекту «Вікенд»  є забезпечення міжнародного молодіжного співробітництва; підвищення обізнаності молоді у питаннях європейської інтеграції та громадянського суспільства; популяризація волонтерства серед молоді; ознайомлення молоді з діяльністю громадських організацій як з унікальними платформами для саморозвитку та поглиблення академічних знань; залучення молодих людей Львова та Львівської області в соціальні ініціативи та отримання унікального неформального навчального досвіду. На засіданні Генеральної асамблеї Європейського молодіжного парламенту напрацюють шість резолюцій, сформованих на актуальних питаннях інноваційної демократії. Їх передадуть Європейському молодіжному парламенту», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів