У Львові розкажуть про свавілля окупантів в Криму

21:10 11 грудня 2019 р.

Фото до новини

У п'ятницю, 13 грудня о 14.30, у Львівському пресклубі Кримськотатарський ресурсний центр і Культурний центр кримських татар у Львові дадуть прес-конференцію на тему «Ситуація в окупованому Криму. Аналіз порушень прав людини за 9 місяців 2019 року».

Спікери:

Хаджі Айдер Рустемов, муфтій духовного управління мусульман АРК і м. Севастополя;

Ескендер Барієв, голова правління Кримськотатарського ресурсного центру, член Меджлісу кримськотатарського народу;

Тимур Баротов, Народний Герой України, капітан ІІ рангу запасу ВМС України, учасник АТО, голова спілки учасників бойових дій «Асоціація комбатантів».

На прес-конференції буде представлений аналіз і динаміка незаконних дій окупаційної влади, порушень права на життя, свободу, безпеку і особисту недоторканність (обшуки, затримання, допити, арешти і т.д.), порушень основних свобод (порушення права на справедливий суд, на найвищий досяжний рівень фізичного і психічного здоров'я; незаконні етапування і т.д.) за 9 місяців 2019 року.

Окремо організатори торкнуться теми порушення прав на свободу віросповідання та розкриті аспекти тотальної мілітаризації півострова. Крім того, спікери представлять порівняльну статистику з попередніми періодами з початку окупації Криму з боку РФ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів