У Львові розбили шибки керівнику «Студентської Свободи»

13:40 4 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Каміння влучили в його вікна 3 січня о 19:20.

Керівник «Студентської Свободи» Андрій Пшик, який є також помічником народного депутата Україні від ВО «Свобода» Ірини Фаріон, уже звернувся із заявою про вчинення злочину до Личаківського райвідділу міліції. За його словами, інцидент стався о 19:20.

Андрій Пшик розповів також: «У цей момент я з батьком був удома. Раптом ми почули, як б’ється шкло. В кімнаті вибито шибки в двох вікнах, кидали каменюки. Ми негайно викликали міліцію, в помешканні працювала слідчо-оперативна група».

За словами заступника голови Львівської міської організації ВО «Свобода» Любомира Мельничука, Андрій Пшик є активним учасником Майдану, очолює міську молодіжну організацію ВО «Свобода». «Свободівець» повідомив також:

«Нині ми розглядаємо дві версії – хуліганство або залякування Андрія Пшика у зв’язку з його активною партійною діяльністю. Ми сподіваємося на об’єктивне та швидке розслідування справи. Вона перебуватиме на контролі в нашого юридичного управління». 

Про це інформує в суботу прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як повідомляв «Щоденний Львів», вчора розбили до крові обличчя депутату від ВО «Свобода» Андрію Іллєнку, тому її лідер Олег Тягнибок закликав Майдан іти на райвідділ міліції, відтак відбулося його пікетування 300 майданівцями, котре завершилося після того, як за фактом побиття нардепа й правозахисника було відкрите порушено кримінальне провадження.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів