У Львові розблокували ОДА, але залишили барикади (відео)

14:28 16 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Про це повідомив у неділю міліціонер, який чергує там.


Відео: zaxid.net

За його словами, в неділю вранці протестувальники розблокували приміщення Львівської обласної держадміністрації на другому поверсі адміністративної будівлі на вулиці Винниченка, 18. Він також додав: «Але зараз в будівлі нікого немає».

Про це інформує сьогодні, 16 лютого, агенція «Інтерфакс-Україна». Вона також повідомляє, що біля входу в адміністративну будівлю на вулиці Винниченка немає активістів самооборони, які раніше не впускали в приміщенні працівників апарату обласної адміністрації, але барикади біля неї поки що не розбирають.

Біля них знаходиться натомість півтора десятка активістів, які виносять металеві бочки за барикаду. В одній із бочок запалили вогонь. Натомість зник військовий намет, встановлений раніше в сквері членами загонів самооборони.

Як повіломляв «ЩЛ», народний депутат від ВО «Батьківщина» Арсен Аваков заявив сьогодні, 16 лютого, що протестувальники звільнили Львівську й ще три ОДА та КМДА, виконуючи умови закону про звільнення від кримінальної відповідальності учасників масових протестів у січні-лютому, відтак Рада «Майдану» вимагає негайного введення Закону в дію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів