У Львові призначили нового Генерального консула Республіки Чехія

22:00 15 вересня 2021 р.

Фото до новини

У Львові призначили нового Генерального консула Республіки Чехія Давіда Нового.

Про це інформує преслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Сьогодні очільник області привітав Генерального консула з призначенням на посаду та висловив сподівання на подальшу співпрацю між Львівщиною і Республікою Чехія.

“Радо вітаю вас на Львівщині. Наша область славиться розвиненим ІТ-сектором, машинобудуванням, альтернативною енергетикою, легкою промисловістю. На Львівщині розвивається медичний туризм, щорічно до нас приїжджає близько три мільйони туристів. Ми зацікавленні у подальшій плідній співпраці із Республікою Чехія. Що стосується відносин економічних, то тут ми також бачимо великий потенціал ”, - зазначив Максим Козицький.

Принагідно очільник Львівщини подякував за постійну підтримку з боку Чеської Республіки на міжнародній арені суверенітету та територіальної цілісності України.

Зі свого боку, Генеральний консул Республіки Чехія у Львові Давід Новий відзначив, що Львів є дуже гарним містом і вражає своєю архітектурою та активним культурним життям.  

Під час зустрічі сторони обговорили можливість обмінів між делегаціями для представлення потенціалу країн та обговорення подальших напрямів співробітництва.

Нагадаємо, з жовтня 2016 року посаду Генерального консула Республіки Чехія у Львові обіймав Павел Пашек. У кінці серпня завершився термін його повноважень на посаді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів