У Львові просять призначити головою облдержадміністрації Ярослава Рущишина

09:05 3 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Із такою пропозицією звернулися до виконувача обов’язків Президента й Прем’єра більшість нардепів від Львівщини, громадські діячі й Комітет Майдану.

Як повідомляв «Щоденний Львів», головою Львівської облдержадміністрації стала нардепів від ВО «Свобода» Ірина Сех – відповідний указ видав в.о. президента Олександр Турчинов.. Однак більшість народних депутатів від Львівщини, громадські діячі, а також Комітет Майдану звернувся до в.о. президента Олександра Турчинова і прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з пропозицією призначити головою ОДА львівського бізнесмена Ярослава Рущишина (на фото).

У зверненні мовиться: «Вважаємо його кандидатуру найбільш адекватною і прийнятною із усіх тих кандидатур, які сьогодні обговорюють у політикумі. Влада на прикладі Львівщини повинна на ділі підтвердити, що дослуховується до бажання людей бачити нові обличчя на важливих державних посадах, а Львівщина повною мірою заслужила собі право на забезпечення цього бажання. Але посадовці проігнорували думку громади і призначили на посаду людину за партійною квотою. Така позиція викликала неоднозначну думку серед мешканців Львівщини».

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів