У Львові пройде «Форум першої молодіжної столиці України»

13:30 19 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: budukursi.in.ua

Депутати ЛМР погодили на засіданні її комісії культури, молодіжної політики та спорту «Програму проведення «Форуму першої молодіжної столиці України 2018 року у Львові».

Про це повідомили на інформаційний портал депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Форум першої молодіжної столиці України» відбудеться 6-7 вересня у Львові в рамках конкурсу «Молодіжна Столиця України». Його метою є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

Депутат Львівської міської ради Юлія Хомчин зазначила: «Львів – перше місто, яке буде реалізовувати цю програму в Україні. Ми очікуємо у Львові на велику кількість представників молодіжних інституцій, відповідальних політичних персон за організацію молодіжної політики в Україні. Хочемо почути серйозні жваві дискусії про місце молоді у сучасному житті і не лише нашого міста, а й в Україні. Сподіваюсь, цей форум дасть нам розуміння, яку роль відіграє молодь в житті країни, яку відповідальність несе, також це можливість залучити молодих людей до прийняття рішень».

В «Інституті міста» конкретизували: «Локацією «Форуму першої молодіжної столиці України»впродовж двох днів стане Festrepublic. Молодь зі всієї України приїде до Львова заради спілкування та обміну досвідом. Передбачаються панельні дискусії за участі представників молоді, органів місцевого самоврядування, органів державної влади, бізнесу; лекції від лідерів думок молоді; тренінги; презентації успішних історій міста; пітчинг проектів та стартапів; генеральна асамблея НМРУ; паралельне напрацювання рекомендацій в робочих групах протягом першого дня. Результатом обговорення стануть пропозицій до майбутньої всеукраїнської молодіжної стратегії, напрацьованих робочими групами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів