У Львові представили сім кандидатів Голосу, які йдуть на місцеві вибори

22:12 20 серпня 2020 р.

Фото до новини

20 серпня у Львові представили команду львівського осередку “Голосу”, яка йде на місцеві вибори. Ярослав Рущишин, народний депутат України, лідер “Голосу” Львівщини оголосив про намір висунути свою кандидатуру на посаду міського голови Львова.

Про це інформує пресслужба львівського осередку партії, пише DailyLviv.

Ярослав Рущишин є секретарем комітету з питань економічного розвитку у Верховній Раді і за рік депутатства став автором та співавтором 47 законопроєктів. Співзасновник таких знакових проєктів для міста як мистецьке об'єднання “Дзиґа”, Львівська бізнес-школа УКУ, Комітет підприємців Львівщини, Бієнале Довіри та інші. У минулому – підприємець, засновник мережі швейних фабрик АТ “Тротолла”, одного з найбільших експортерів жіночого одягу в Україні.

Представляючи свою команду, Ярослав наголосив, що кандидатів обирали прискіпливо і довго: “Нульова толеранція до корупції – це те, що нас вирізняє. Хоча, це має бути за замовчуванням у кожній команді, що хоче бути представлена у міській раді Львова. Просто прийти і не красти – не достатньо. Кожен із нашої команди довів, що він чи вона є переможцем у своїй галузі. Поруч зі мною люди, на яких я можу опиратися, і з якими ми можемо розвивати Львів”.

Ключовим для розвитку Львова після створення Львівської ОТГ, на думку Ярослава Рущишина, є впровадження ефективної стратегії та залучення інвестицій, які допоможуть містові зробити стрибок, а львів’янам — стати багатшими. Саме співпрацею та переговорами з інвесторами, зокрема іноземними, Ярослав займався до обрання народним депутатом. Близько 30 років він вів підприємницьку діяльність: ‘’Львів'яни повинні заробляти більше, бо це робитиме місто багатшим і створюватиме нові можливості для розвитку”, – наголосив Ярослав Рущишин. 

Львівський осередок “Голосу” представив:

Андрій Дячишин, підприємець, голова Комітету підприємців Львівщини, координатор міського осередку “Голосу”, секретар координаційно дорадчої ради з питань підприємництва при ЛОДА

Андрій Курочка, заступник керівника відділу розвитку Українського католицького університету, керівник мистецьких проектів УКУ

Вікторія Христенко, керівниця освітнього проєкту "Школа вільних та небайдужих"

Віталій Троць, юрист, експерт з супроводу інвестицій, архітектури та містобудування, регуляторної політики, місцевого самоврядування

Марія Чижишин, засновниця громадської організації “Hugs for Mom” (“Обійми маму”), що підтримує матерів онкохворих дітей, генеральний менеджер “Вінтаж бутік готелю”, членкиня робочої групу Львівської спілки готельєрів.

Володимир Гаразд, генеральний директор ТзОВ ЖБК “Ваш Дім”.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів