У Львові пояснили, чому молодь не читає передвиборчих програм

16:37 19 березня 2019 р.

Фото до новини

Молодь не читає передвиборчих програми кандидатів. Але зауважить, як працює та чи інша молодіжна організація.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 19 березня, під час прес-конференції на тему: «Молодь і президентські вибори 2019 року», що відбулася у Львівському прес-клубі, заявив координатор молодіжного крила ВО «Самопоміч» Максим Малик.

- Якщо їй (авт.- молоді) подобається робота молодіжної організації, то молодь обирає її. А читання програми нічого не дає. Скільки разів ми чули обіцянки, які потім не виконували? – риторично запитав він.

З Максимом Маликом погоджується і заступник голови студентської ради Львова Андрій Сидор.

- Уявімо собі, що вся молодь прочитала всі програми і обрала найліпшу. А потім ця програма не виконується. Про що це свідчить? Про те, що цьому політикові написали гарну програму, яку він не здатен виконати, - сказав Андрій Сидор. 

Член профкому студентів та аспірантів  Львівського національного аграрного університету Тетяна Берецька зазначила, що більша частина електорату України є дуже погано політично обізнаною.

- Дуже часто під час соціологічних опитувань респонденти просто відмахуються та дозволяють поставити «пташку», де треба тим, хто проводить опитування, - говорить вона. І так пояснює високі рейтинги окремих кандидатів. 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів