У Львові поширювали агітки проти ЄС

09:38 23 вересня 2013 р.

Зокрема лякали у них забороною на продаж сала

Декілька днів поспіль у Львові розповсюджували листівки-агітки проти вступу України до ЄС. Інтернет-видання «Українська правда» повідомляє, що про це пишуть користувачі Facebook.

Автори агіток зверталися до продавців та підприємців та закликали долучитися до участі в маніфестації в центрі Львова проти євроінтеграції. Згідно з текстом листівок, аргументом на користь антиєвроінтеграторів виступає майбутня заборона ЄС на продаж м'яса, яєць, сала, масла та молока, виготовлених в домашніх умовах. «Таким чином мешканці сіл будуть позбавлені засобі існування», - наголошується в агітці. 

Але невідомі наразі автори тих листівок судять про ерудицію львів’ян, радше, по своїй. Бо на Львівщині, звісно ж, знають, що, по-перше, Україна, на жаль, ще не скоро вступатиме до складу ЄС, а лише сподівається підписати угоду про асоційоване членство у ньому. По-друге, «забороняється реалізація та обіг необробленого молока та сиру домашнього виробництва, а також туш або частин туш парнокопитних та інших копитних подвірного забою на  агропродовольчих ринках» у частині першій статті 35-ї закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів