У Львові порушують день тиші, - Чесно

19:02 21 листопада 2020 р.

Фото до новини

Порушення «дня тиші» у Львові, де 22 листопада відбудеться другий тур виборів міського голови, зафіксували представники руху "Чесно".

Про це вони повідомили на своєму сайті, пише DailyLviv.

"У Львові, як і під час першого туру виборів, розміщені борди, що за ідентичними гаслами (“Львів – місто, де хочеться жити!”), символами, кольорами та шрифтами, розміщенням на тих самих інформаційних площинах натякають на кандидата від “Європейської солідарності” Олега Синютку", - зазначають у "Чесно".

За повідомленням руху,  у Львові також і далі розміщена соціальна реклама під брендом Львівської міської ради, яка за гаслами чи кольоровою гамою не має спільного з попередньою політичною рекламою чинного міського голови Андрія Садового та партії “Самопоміч”. Разом з тим, ці борди інформують про здобутки міста, які можуть бути сприйняті виборцями як здобутки мера та його команди. Крім того, ця соціальна реклама часто розміщена на інформаційних площинах, де раніше були борди Андрія Садового та партії “Самопоміч”.

Також по місту, повідомляє "Чесно", розміщені борди без вихідних даних, імен чи прізвищ, що закликають львів’ян прийти на вибори гаслом “Львове, цієї неділі покажи свою явку”. Але це не прихована агітація, а мобілізація на вибори.

"Рамки до аватарок у соціальній мережі Facebook з аналогічним гаслом розмістили, до прикладу, заступник мера Львова та ноовобраний депутат Львівської міськради від “Самопомочі” Андрій Москаленко, а також інші новообрані депутати місцевих рад від партії як Андрій Шевців",- пишуть у спостерігачі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів