У Львові о 19.00 започаткують сквер пам’яті Героїв Небесної сотні

09:48 11 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, заходи розпочнуться на території Духовної Семінарії Святого Духа на вулиці Хуторівка, 35 із панахиди за полеглими майданівцями й воїнами АТО.

Як повідомили у четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 11 вересня, о 19.00 на території Львівської Духовної Семінарії Святого Духа на вулиці Хуторівка, 35 відбудеться висадження скверу в пам’ять Героїв Небесної сотні. Розпочнуться заходи з панахиди за Героями Небесної сотні та воїнами АТО.

Участь у заході візьме отець і глава УГКЦ Блаженніший Патріарх Святослав та єпископи Синоду УКГЦ, який  триває у Брюховичах, поблизу Львова.

«При створенні скверу, для досягнення максимального декоративного ефекту та збереження його духовного змісту, буде висаджено 30 саджанців яблуні Недзвеєцького, яку ще називають – райська яблуня. Цей вид яблуні з декоративної точки зору є одним з найкращих способів формування декоративних алей. Ця рідкісна яблуня внесена до Червоної книги як зникаючий вид», – повідомляють в управлінні екології ЛМР. 

Висадка скверу пам`яті Героїв Небесної сотні є спільною ініціативою Української Греко-католицької церкви та Львівської міської ради (управління екології, ЛКП «Зелений Львів»).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів