У Львові о 15:30 урочисто передадуть Донецькій обласній організації інвалідів спеціалізований автобус

11:52 27 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: rst.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 27 лютого, голова ЛОДА Олег Синютка урочисто передасть спеціалізований автобус, виготовлений ВАТ «Укравтобуспром», представникам Донецької обласної організації інвалідів.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 27 лютого, «Щоденному Львову», що сьогодні, 27 лютого, голова ЛОДА Олег Синютка урочисто передасть спеціалізований автобус, виготовлений ВАТ «Укравтобуспром», представникам Донецької обласної організації інвалідів. У повідомленні також конкретизують: 

«Початок о 15:30 на території перед Львівською ОДА (вулиця Винниченка, 18).

Довідка:

Автобуси ІІ-го (міжміські) та ІІІ-го (далекого прямування) класів ТУР А407 виробництва ВАТ «Укравтобуспром» розпочав випускати 2012 року. Попри кращу паливну економічність (нормативно на 2 л/100 км у порівнянні з існуючими аналогами в Україні), ТУР А407 вигідно відрізняється також збільшеною кількістю пасажирських сидінь – до 33, більш ніж вдвічі збільшеним (у порівнянні до аналогів Еталон А079.24, Богдан, А092/093, ЗАЗ 07А) об’ємом багажників – 4 м3 (плюс багажні полиці у салоні).

У варіанті ІІ-класу – включно з дозволеними стоячими пасажирами загальна пасажиромісткість – 40 осіб. Запасне колесо для зручності переміщено з-під днища кузова у технологічний бічний відсік (спільно з інструментальним ящиком). Автономна система (WEBASTO) обігріву салону (конверторного або вентиляційно-радіаторного типу), включно передпусковий прогрів двигуна – серійно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів