У Львові міліція вийшла з обласного управління МВС «коридором ганьби» (відео)

00:47 19 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Пікетувальники зривали при цьому з правооохоронців погони й бронежилети.

 

Зокрема будівлю залишив начальники обласного й міського управлінь МВС – відповідно, генерал-лейтенант Олександр Рудяк і підполковник Сергій Зюбаненко. Вони забарикадувалися на другому поверсі будівлі обласного управління МВС після того, як протестувальники увірвалися увечері у вівторок на перший.

Однак коли міліціонери врешті-решт залишили будівлю, то активісти обшукали Зюбаненка й відібрали у нього телефон і кинули його у вогонь. протестувальники також влаштували для міліціонерів «живий коридором ганьби»  При цьому з них зривали погони й вони отримували штурханів. У декого з міліціонерів пікетувальники знімали ще й куртки та спалювали їх у вогнищі біля входу, а з деяких знімали бронежилети та виштовхували їх геть.

Однак після того, як генерал Рудяк запропонував активістам спільно патрулювати розгромлене приміщення і врегулювати ситуацію, яка на сьогодні склалася, в управлінні таки залишився один наряд міліції – для спільної охорони приміщення разом з учасниками штурму. Активісти погодилися, аби в приміщення ГУМВС залишилися Рудяк, Зюбаненко й ще 24 міліціонери.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів