У Львові консульство РФ пікетували російськомовні (відео)

16:05 20 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Вони заявили Путіну, що не потребують його захисту.


Відео: zik.com.ua

Інтернет-видання «Корреспондент.net» інформує сьгодні, 20 червня, в повідомленні «Російськомовні жителі Львова пікетували консульство Росії»:

«Кілька десятків російськомовних жителів Львова влаштували акцію біля консульства Російської Федерації, вимагаючи від керівництва Росії припинити війну на Сході. Про це повідомляє «ZIK» в п'ятницю, 20 червня.

Активісти прийшли на акцію з українськими прапорами, плакатами: «Крим – Україна2; «Російський мир – це війна»; «Росія – агресор»; «Росіє, забирайся з нашої території»; «Я – росіянин, моя Батьківщина – Україна».

Діти тримали плакати з написами «Путіне, ти вкрав моє дитинство; «Війна – це не гра».

На знак протесту проти дій президента РФ Владіміра Путіна люди облили червоною фарбою прапор Росії та іграшки і кинули їх у будівлю консульства, заявляючи, що кров, пролита в Україні – на совісті керівництва РФ».

«Народилася в Московській області місто Єгор'євськ. Прожила у Львові 40 років. І за сорок років жодна людина ще не сказала, чому я говорю російською мовою. Це все брехня. Путіне, ти нас дістав уже. Не захищай, будь ласка, нас!» – заявила одна з учасників мітингу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів