У Львові кандидати та партії приховано агітують у день тиші

12:06 24 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Нові білборди у Львові та регіонах з рекламою без вихідних даних, яка не містить ні імен чи прізвищ кандидатів, ні назв партій, але натякає на них гаслами (чи їх фрагментами) та стилем виконання і, швидше за все, буде використовуватись у день тиші та в день голосування..

Пр це інформує  рух "ЧЕСНО", пише Dailylviv.

"Така прихована агітація теж є порушенням виборчого законодавства, але довести причетність певної політсили до її розміщення може бути нелегко.
 
Порушення ж полягає не лише в тому, що подібна реклама має ознаки агітації в день тиші, а й у тому, що вона, найімовірніше, оплачується поза виборчими фондами.
 
Нові зразки реклами, розміщені у Львові, за гаслами та стилем нагадують попередні — рекламу кандидата на посаду мера Львова від “Європейської солідарності” Олега Синютки, а також партій “Варта”, “Свобода”, “Громадянська позиція” та Українська галицька партія, які висувають кандидатів до Львівської міської ради. Також у місті є соціальна реклама від Львівської міської ради, що інформує про різні досягнення міської влади", - йдеться в повідомленні ЧЕСНО.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів