У Львові громадські активісти знову навідалися до прокуратури (відео)

11:29 8 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

При цьому їм довелося у вівторок виламати вхідні двері до неї.


Відео: «Телеканал новин «24»

Як інформує сьогодні, 8 квітня, кореспондент «Львівського порталу» з місця події, обурені львів’яни сьогодні вранці виламали вхідні двері до Львівської обласної прокуратури. Згодом їх вдалось поставити на місце.

Хвилю обурення викликала відсутність на робочу місці прокурора області Володимира Гураля. Львівяни, які вже не вперше приходять до стін прокуратури області, сьогодні вранці знову зібралися з вимогою зняти з посади новопризначеного прокура Львівської області.

Так званий гарячий прийом був призначений на 9 ранку. Однак ВГураля на місці не було. 

Заступник Гураля пояснив невдоволеним присутнім відсутність шефа так: «Оскільки прокурор області не був повідомлений про прийом, він запланував інші події». Тим часом на місце події прибув головний міліціонер Львова Сергій Зюбаненко.

«Львівський портал» також нагадує, що львів’яни вимагають звільнення новопризначеного прокурора уже майже місяць. Зокрема, 7 березня активісти Євромайдану Львова не допустили представлення новопризначеного прокурора Львівської області Володимира Гураля, яке мало відбутися в Палаці залізничників. Тоді на пікет прийшло близько 150 активістів та журналістів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів