У Львові зупинять фестиваль «Альфа-джаз»?

13:38 14 червня 2014 р.

Фото до новини

Львівська міська організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка» у зв’язку з загибеллю українських військовослужбовців в Луганську закликала міського голову Львова Андрія Садового оголосити в місті триденну жалобу за загиблими.

"Сьогодні, 14 червня Україна сколихнула жахлива звістка. В ніч з п’ятниці на суботу російські терористи підбили військово-транспортний літак Повітряних сил Збройних сил України, який заходив на посадку в аеропорту Луганськ. В результаті підступної атаки загинуло 40 українських солдат, а також 9 членів екіпажу літака...
Саме в ці дні у Львові проводиться традиційний музичний фестиваль джазової музики «Альфа-джаз». Однак ми вважаємо, що в цей день проведення будь-яких розважальних заходів є, щонайменше, недоречним. Не можна в час війни, коли щодня вмирають українці з усіх регіонів України? святкувати чи розважатись. Увесь український народ сьогодні в жалобі через смерть наших військовиків. Адже це є величезна втрата для усіх українців. І наше місто не може залишатись осторонь великого горя. Так само, як вся країна сумувала за львів’янами, що загинули в боях на Донеччині та Луганщині. Бо в боротьбі за свободу та незалежність немає чужих жертв.
Закликаємо міського голову Львова Андрія Садового оголосити в місті триденну жалобу за загиблими. Вважаємо за необхідне призупинити проведення усіх святкових та розважальних закладів, в тому числі, й фестивалю «Альфа-Джаз».
Львів’яни солідарні з усім народом України і розділяють біль через втрату українськими матерями своїх синів. Не буває чужих жертв, так само, як не може бути свята посеред війни!"

Офіційної реакції міського голови Львова і організаторів фестивалю джазової музики на цю заяву поки що немає.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів