У Львові буде «Великий день маленьких громадян»

11:45 5 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

20 листопада у Львові влаштують «Великий день маленьких громадян».

Про це повідомили у вівторок, 5 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли: «20 листопада діти зможуть відчути себе міським головою, його заступником, або начальником одного з управлінь Львівської міської ради. Щоб провести один день життя у ролі посадовця, дітям зі Львова необхідно написати мотиваційний лист на тему «Майбутнє Львова 2025: Моя дитяча мрія» і надіслати його на електронну адресу Дитячої дорадчої ради при Львівській міській раді»

«У листі необхідно вказати прізвище, ім'я та мобільний телефон, навчальний заклад для того, щоб з переможцями мали змогу зв'язатися організатори заходу. Кращі листи відберуть члени Дитячої дорадчої ради до 11 листопада. Оприлюднення результатів відбору учасників заходу відбудеться 13 листопада на сторінці сторінці Дитячої дорадчої ради в інтернет-мережі «Фейсбук», – поінформували також у міськраді.

«Упродовж усього дня на дітей чекає цікава діяльність: зустріч із міським головою, обговорення важливих питань щодо життя міста, виїзди з посадовими особами в цікаві місця Львова, круглі столи, робочі зустрічі з послами, бізнес-партнерами, мешканцями. Увечері на всіх охочих чекає цікавий захід «Історія успіху» незвичайного формату, на якому діти поділяться із дорослими своїми досягненнями», – розповіли також у міськраді.

«Це прекрасна можливість дізнатися багато цікавого, здобути новий досвід і прожити один день життям посадовців. Цей день присвячений дітям і їхній думці, що може кардинально впливати на життя нашого прекрасного міста», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів