У Львівському театрі опери та балету нагороджуватимуть о 18.00 учасників війни на Донбасі

15:55 5 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nslovo.com

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 5 грудня, о 18.00 у Національному Академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться урочистий вечір з вшанування військовослужбовців-учасників АТО, де окремих військовослужбовців відзначать державними нагородами.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 5 грудня, «Щоденному Львову»: «Завтра всім містом покладемо квіти на могили військовослужбовців, які загинули в зоні АТО». У повідомленні також зазначено:

«Місто відзначає День Збройних Сил України у Львівському гарнізоні. З цієї нагоди з 1 до 7 грудня в освітніх закладах Львова проводять уроки мужності, за участю військовослужбовців-учасників АТО.

У п’ятницю, 5 грудня, о 18.00 у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться урочистий вечір з вшанування військовослужбовців-учасників АТО, де окремих військовослужбовців відзначать державними нагородами.

У суботу, 6 грудня, о 9.00 год. на Личаківському цвинтарі відбудеться покладання квітів до могил військовослужбовців, які загинули в ході АТО, і панахида за загиблими. Опісля, о 10.00, керівництво міста, області та Львівського гарнізону відвідає поранених військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону на вулиці Личаківській, 26. 

Також 6 грудня, у день третьої річниці існування Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, об 11.00 у храмі розпочнеться святкова Літургія. О 15.00 представники органів державної влади та місцевого самоврядування відвідають сім’ї військовослужбовців, які загинули під час виконання завдань зі захисту рубежів Батьківщини.

У неділю, 7 грудня, у Будинку Офіцерів на вулиці Театральній, 22 для дітей військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО, організують театралізоване дійство».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів