У Львівській ОДА запрацювала «гаряча» лінія виборців

11:45 11 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

23 грудня у чотирьох районах Львівської області – Дрогобицькому, Перемишлянському, Пустомитівському і Радехівському – відбудуться перші місцеві вибори.

Перші місцеві вибори відбудуться 23 грудня у Радехівській та Бібрській міських, Меденицькій і Лопатинській селищних, а також у Зимновідській сільській об’єднаних територіальних громадах. У зв’язку з цим, у Львівській облдержадміністрації в робочі дні з 9.00 до 18.00 за номером (032) 2-999-285 працюватиме «гаряча» телефонна лінія.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців облдержадміністрації Зоряни Павлів, зателефонувавши, виборці можуть повідомити про проблеми зі списками виборців, неотримання іменних запрошень, перешкоди у діяльності виборчих комісій, порушення виборчого законодавства, громадського порядку, надзвичайні ситуації тощо

23 грудня на перших місцевих виборах на території Львівщини зможуть проголосувати понад 48,7 тисячі виборців із 72 населених пунктів. А будуть обрані 130 депутатів і п’ятеро голів.

Про це повідомили у вівторок, 11 грудня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів