У Львівській ОДА формують новий склад Громадської ради

14:00 11 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Завершився прийом документів від представників інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при Львівській облдержадміністрації.

Про це повідомили в четвер, 11 квітня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Загалом подалося 302 кандидати. А вже 10 квітня, на засіданні Ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при облдержадміністрації, розглянули документи подані інститутами громадянського суспільства щодо відповідності вимогам «Типового положення про громадську раду», затвердженого постановою Кабінету міністрів України №996 (зі змінами) від 3 листопада 2010 року».

«Відповідно до «Типового положення», ініціативна група пропонує інститутам громадянського суспільства упродовж семи календарних днів виправити виявлені невідповідності у поданих документах та подати документи, засвідчені в установленому порядку до 18-ї години 17 квітня. Установчі збори відбудуться 7 травня», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів