У Львівській облраді залишився у фракції «регіоналів» один депутат

09:18 31 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Натомість вийшли з неї дев’ятеро з десяти її членів.

Про це інформує в сьогоднішньому номері «Газети по-українськи» її львівський кореспондент Леся Межва. За її словами, у Львівській облраді у фракції «Партії регіонів» залишився тільки її голова Ігор Грещук.

Натомість вийшли з неї Михайло Гнатишин, Олег Баран, Михайло Козяр, Володимир Загорський, Богдан Піх, Михайло Сендак, Олександр Сендега, Сергій Федоренко та Олег Баляш, який повідомив «Газеті»: «Коли губернатором став Василь Горбаль, він почав запрошувати у «Регіони» людей зрілих, із досвідом, які показали свої вміння у бізнесі. Бо якщо людина сама себе зробила, вона знатиме толк і в господарці області. Зараз ми не хочемо відповідати за верхівку партії. Однак і надалі в обласній раді працюватимемо з нашими виборцями в округах».

Утім, Леся Межва нагадує, що впродовж двох місяців львів'яни спонукали «регіоналів» вийти з партії влади, оминаючи заклади, які належать їм – переважно магазини та гіпермаркети. Однак Олег Баляш, який є власником гіпермаркету побутової техніки «Шок», запевняє: «Бойкот бізнесу – це не тиск. Уперше я замислився про вихід із партії тоді, коли побили студентів 30 листопада. А як дійшло до бойкотування – це, навпаки, мене категорично стримувало».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів