У Львівській облраді буде сесія

12:45 23 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

24 грудня у Львові запланували провести ХХІІІ чергову сесію обласної ради.

Про це повідомили, у Львівській облраді, де також розповіли, що в порядку денному сесії – звіт голови облради й низка питань екологічного блоку. Так вирішила президія облради, яка також розглянула питання поточної політичної ситуації.

Голова облради Олександр Ганущин зазначив: «Крім того, торкнулися питання нарешті оприлюднених пропозицій – змін до Конституції України, котрі Президентом Зеленським винесені на порядок денний сесії Верховної Ради як невідкладні. Там, на жаль, ми бачимо стійкий тренд на централізацію влади, на істотне послаблення місцевого самоврядування, на спроби регулювати звичайними законами, а не змінами до Конституції, статус областей, у тому числі Львівської».

Олександр Ганущин також зауважив: «До речі, в оприлюднених пропозиціях зникає з Конституції таке поняття, як Львівська область. І, на жаль, ми бачимо за цим намір також регулювати у спосіб не конституційної більшості питання, пов’язані з Донеччиною і Луганщиною. Отож, сподіваюся, що вищеокреслені питання теж будуть у фокусі заяв і звернень на майбутній сесії обласної ради».

Як інформував «ЩЛ», натомість у Львові остерігаються приміських ОТГ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів