У Львівській міськраді розпочалася молодіжна сесія

22:10 18 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 18 жовтня, в сесійній залі Львівської міської ради стартувала в рамках Європейського тижня місцевої демократії, перша молодіжна сесія. Зареєструвалося 54 молодих учасників.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Для забезпечення права молоді бути почутим, посилення участі молоді в місцевому самоврядуванні та ознайомлення з принципами й процедурами діяльності муніципалітету «Інститут міста» спільно з управлінням «Секретаріат ради» міськради ініціювали проведення першої молодіжної сесії Львова. Цей захід є унікальним у практиці міста, відкритого для молоді».

У міськраді також запевнили: «Вся процедура події відповідає регламенту сесії Львівської міської ради, учасники представляють конкретні фракції, мають право голосу та участі в дискусії. На сесії розглядають питання плану дій з молодіжної політики міста в рамках ініціативи «Громади, дружні до дітей та молоді», результати голосування надаються у формі пропозицій та рекомендації для депутатського корпусу ЛМР, які згодом реально будуть вирішувати ці питання на черговій сесії міської ради ЛМР. Учасники сесії отримали весь пакет документів, потрібних для голосування, та описані правила «гри» завчасно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів